Je bent hier:

Horren

Als het buiten warm weer is zetten we onze ramen en deuren open. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling. Maar hoe vaak werd u al niet geplaagd door stekende vliegen, wespen of muggen in huis? Met de uitgebreide collectie horren en hordeuren van Het Kluspunt kunt u dit ongemak bestrijden. Standaard maten of maatwerk, in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar en meestal met een zeer korte levertijd. Eénmaal aan het gemak en comfort van horren en hordeuren aan of in uw woning gewend wilt u nooit meer zonder.

Rolhor Argus

De rolhor type Super of Argus, waarvan het onderscheid te vinden is in de vorm van de kast, is een exclusieve maatwerkhor die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening, ook nog eens razendsnel te leveren is.

Breedte
40 t/m 140 cm

Hoogte
30 t/m 240 cm

Standaardkleuren
Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001
Wit RAL 9010
Antracietgrijs RAL 7016

Argus_complhalfopen

Plissé hordeur

De beste hordeur ooit bedacht. In de plisséhordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting d.m.v. bijvoorbeeld een magneet overbodig is. Het is ook eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten. De ideale oplossing voor een dubbele tuindeur of schuifpui.

Hordeur

Rolhordeur Hamstra

Kies voor het gemak van een rolhor. Het gaas is door de toepassing van gaasrunners wind- en tochtvast, waardoor de rolhorren gemakkelijk het hele jaar buiten kunnen blijven hangen. Liever de rolhor binnen monteren? Ook dat is mogelijk.

De rolhor blijft na montage duurzaam zijn werk doen, dankzij de zeer hoge kwaliteit van de aluminium cassette en de geleiders. Het gaas is door de toepassing van gaasrunners wind- en tochtvast. De rolhor kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden en is geschikt voor bijna elk type deur. De hor wordt op de juiste hoogte geleverd, heeft wind- en tochtvaste gaasgeleiding en kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden.

345f3529d2d5c2d9e22117d4049d0814c84b0dc4

Inzethorren

Een standaard maat nodig of speciaal voor uw raam op maat gemaakt, het kan allebei. Daarnaast zijn de op maat gemaakte inzethorren bestelbaar in alle RAL kleuren. De inzethor voor ramen Ultra kan gemakkelijk gemonteerd worden en is geschikt voor bijna elk type draaikiepraam.

Omdat de inzethorren worden geleverd met verschillende bevestigingsmaterialen, zijn ze perfect te plaatsen in elk type raam. De inzethorren worden zonder boren of schroeven geplaatst, daarom zijn ze in vrijwel ieder type kunststof, aluminium of houten draaikiepraam te plaatsen. Hierdoor zijn ze ook weer in een handomdraai te verwijderen

5b622f6dbef4bd32b0b968aeaa5247de0a58b165